نمایش تکی

نخستین همایش بهبود کیفیت زندگی با دیابت برگزار شد

- تاریخ انتشار 04:21 1393/10/25  

نخستین همایش بهبود کیفیت زندگی با دیابت برگزار شد

به گزارش روابط عمومی بنیاد بین المللی پیشگیری و کنترل دیابت نخستین همایش بهبود زندگی با دیابت برگزار شد.
صبح امروز هفتاد و دومین همایش بنیاد بین المللی دیابت با موضوع بهبود زندگی با دیابت با  همکاری  سازمان فنی و حرفه ای  ، انجمن تالاسمی استان خراسان رضوی ، فرهنگسرای سلامت و انجمن ملی توسعه سلامت مهر پارسی با حضور بیش از300 شهروند مشهدی برگزار شد.
این همایش در مجمتع ارم سازمان فنی و حرفه ای در ساعت 10 صبح با ایراد سخنرانی آقای نیما خسروی معاونت اجرایی بنیاد بین المللی دیابت به انجام رسید.
خسروی با بیان اینکه  بنیاد دیابت از فعال ترین سازمان های بهداشتی کشور است با بیش از 15هزار عضو  پیوسته  و برگزاری بیش از 23 همایش در سال 1393 خاطرنشان کرد: بنیاد دیابت بیش از شش هزار نفر را در سال جاری آموزش داده است.
خسروی ادامه داد امروز بنیاد دیابت آمادگی دارد دوره های آموزشی  کاربردی با موضوع سلامت و  با همکاری سازمان ها برگزار نماید.
خسروی همچنین از برگزاری نخستین همایش «آنچه هر شهروند  باید از دیابت بداند »در شمال شرق کشور با حضور اعضای هیت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و اساتید برجسته با موضوعات روانشناسی؛درمان و پیشگیری دیابت،ورزش و دیابت،تغذیه و پیشگیری از دیابت در  مجتمع فرهنگی غدیر واقع در بلوار مصلی 15 مشهد در مورخ 2بهمن 1393ساعت 8:30 صبح خبرداد.
در ادامه همایش دکتر سعادت ا...روحانی  پزشک و متخصص روانشناسی  و عضوانجمن هیپنوتیزم ایران به ایراد سخنرانی پرداخت.
دکتر روحانی ضمن تبیین فضای مفهومی کیفیت زندگی ، به تعریف کیفیت زندگی پرداخت و سپس ابعاد کیفیت زندگی ورویکردهای مرتبط با کیفیت زندگی آن رابا اشاره به تغییر سبک زندگی افراد آموزش داد.
دکتر روحانی گفت: بر اساس تعریف سازمان بهداشت جهانی کیفیت زندگی شامل ادراک افراد از موقعیتشان در زندگی ، در متن فرهنگ و نظام های ارزشی که در ان زندگی می کنند و در ارتباط بااهداف ، انتظارات ، ارتباطات و نیازهایشان است. وی افزود : کیفیت زندگی مفهوم گسترده ای است که دارای معانی گوناگونی برای افراد و گروه های مختلف است. برخی آن را به عنوان قابلیت زیست پذیری یک ناحیه، برخی دیگر ان را معیاری  برای سنجش  رفاه عمومی، بهزیستی اجتماعی، شادکامی، رضایت مندی و... تفسیرکرده اند.
دکتر روحانی اضافه کرد : کیفیت زندگی ما به نگاه ما به زندگی و سطح رضایت مندی از آن بستگی دارد. در دنیای پراضطراب و سراسر استرس امروز، بهبود کیفیت رندگی  نعمتی است که بسیاری آرزوی آن را دارند. اما برای رسیدن به ان تنها  آرزو کافی نیست، بلکه باید قدم پیش نهاد و کاری کرد. آن چه در پی می آید برخی تکنیک های روانشناختی است که ضمن کمک به رفع تشویش و نگرانی، آرامش، نشاط و شادی را در زندگی ما رونق می بخشد.
دکتر سعادت ا.. روحانی به نقش استرس در به وجود آمدن  بیماری های روان تنی  همچون دیابت اشاره نمود و آموزش مدیریت تنش را را برای هر شهروند امری واجب و بایسته عنوان نمود .
دکتر روحانی در این همایش از نقش ورزش و به ویژه ورزش های هوازی در دستیابی بیماران نندرستی اشاره کرد و گفت کار آقایی با کت و شلوار در بوستانی در حال دویدن است را نمی توان ورزش نام داد.پوشیدن لباس ورزشی و کفش کتانی  به مغز این پیام را می دهد که شخص تصمیم گرفته همه ی  دغدغه های روزانه را کنار گذاشته و تنها با احترام به خویشتن برای سلامتی و رضایت قلبی و رضایت بردن از این احساس ورزش نماید .
وی نقش ورزش و تحرک بدنی را در کاهش قند خون افراد دارای قند خون 100 تا 240 انکار ناشدنی و موثر دانست.
وی احترام به خویشتن ،را رکن نخست خود مدیریتی و خود مراقبتی دانست و گفت اگر یک فرد دیابتی برای خود احترام قایل باشد اجازه نمی دهد بیماری زا تا انجا پیش برود که منجر به آسیب های جدی مانندکوری یا قطع عضو در او شود.
وی مثبت اندیشی را یکی از راهکار های ایجاد کیفیت زندگی دانست و گفت به همه ی رویداد ها و موضوعات به صورت مثبت نگاه کنید مگر عکسش ثابت شود.
وی از خطاهای هاله ای به عنوان قضاوت های پیش از موقع و «نا به جا» نام برد وآن  را آفت ایجاد ارتباطات اجتماعی سالم دانست .

پایان پیام/ش 390
 روابط عمومی  بنیاد بین المللی پیشگیری و کنترل دیابت 

بازتاب خبر در رسانه ها:







بازگشت




           


  • دفتر مرکزی: مشهد- بلوار سجاد- مقابل خیابان میلاد- پلاک 56
  • صندوق پستی : 558-91865
  • کد پستی : 9186694748
  • تلفکس : 1-37650400-051
  • ایمیل : info@diabetf.com